Smørrebrød og sandwich med hjemmelavet pålæg

Har du lyst til en sandwich eller noget højtbelagt smørrebrød? Hos Slagter Thomsen i Slagelse står vi klar med højtbelagt smørrebrød eller en sandwich til frokosten eller aftensmaden.

Slagterbutikken bugner altid af friske varer, og vores pålæg og røgvarer er naturligvis hjemmelavet. Vi bringer ud for 85 kroner i Slagelseområdet. Det koster lidt mere til Korsør og Sorø.

Sandwich og smørrebrød med friske råvarer

​Vi servicerer vores kunder med et fuldt sortiment af mørt og friskskåret kød. Vores hjemmelavede produkter består udelukkende af friske varer af meget høj kvalitet. Og vi pumper naturligvis ikke vores hamburgerryg, bacon og skinker med vand. Dermed kan du være sikker på, at du får luksus-smørrebrød og sandwich i god kvalitet.

Vi kan byde på sandwich og smørrebrød med friskskåret kød såsom:

  • Kylling
  • Kalkun
  • Oksekød
  • Kalvekød
  • Svinekød
  • Ungkvæg​

Vi byder på alt fra den hurtige håndmad til luksus-smørrebrød. Vi har et hav af sandwicher, som du kan vælge imellem. Eller højtbelagt smørrebrød med hjemmelavet pålæg. Det kan være til dig selv, til mødet, til frokosten eller til festen.

Ring gerne for at bestille maden på forhånd

Er du interesseret i højtbelagt smørrebrød eller en lækker sandwich? Kom ind forbi forretningen. Vi står altid klar med en god idé til din aftensmad eller med andre gode råd.

Du kan også ringe til os på telefon 58 52 03 51, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil bestille på forhånd. Du kan endvidere skrive til os på e-mail: slagter.thomsen@gmail.com.​

Firma

Slagter Thomsen

Bredegade 1, 4200 Slagelse 

​CVR: 28001142

Kontakt info

smiley

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 65 anmeldelser på Facebook