SMØRREBRØD OG SANDWICH MED FRISKE RÅVARER

Har du lyst til en sandwich eller noget højtbelagt smørrebrød? Hos Slagter Thomsen tilbyder vi et stort udvalg af alt fra lækre sandwich til hurtige håndmadder og luksussmørrebrød. Vores pålæg er hjemmelavet og altid lavet af gode friske råvarer.

Vores slagterbutik er beliggende i Slagelse, men vi laver gerne lækkert smørrebrød til dig, uanset om du kommer fra Sorø, Korsør eller omegn. 

Stort udvalg af smørrebrød og sandwich

Hos os finder du altid et stort udvalg af smørrebrød og sandwich, samt et fuldt sortiment af mørt og friskskåret kød. Vores hjemmelavede produkter består udelukkende af friske råvarer. Vi pumper naturligvis ikke vores hamburgerryg, bacon og skinker med vand. Dermed kan du være sikker på, at du får luksus-smørrebrød og sandwich i god kvalitet

Vi kan byde på sandwich og smørrebrød med friskskåret kød såsom:

  • Kylling
  • Kalkun
  • Oksekød
  • Kalvekød
  • Svinekød
  • Ungkvæg

Du kan også se vores udvalg af smørrebrød m.m. her

​​

Har du specifikke ønsker til noget, så kan vi selvfølgelig også være behjælpelige her. Vi kan hjælpe med mad til festmiddage, receptioner og andre arrangementer, samt frokost til dig selv og aftensmad. Vi bringer ud for 85 kroner.

Ring gerne for at bestille maden på forhånd

Er du interesseret i højtbelagt smørrebrød eller en lækker sandwich, så kom ind forbi vores forretning i dag og lav en bestilling eller hør mere om hvad vi kan tilbyde.

Du kan også ringe til os på telefon 58 52 03 51, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil bestille på forhånd. Du kan endvidere skrive til os på e-mail slagter.thomsen@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​​

Firma

Slagter Thomsen

Bredegade 1, 4200 Slagelse 

​CVR: 28001142

Kontakt info

smiley

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 65 anmeldelser på Facebook