SMØRREBRØD OG SANDWICH MED FRISKE RÅVARER

Har du lyst til en sandwich eller noget højtbelagt smørrebrød? Hos Slagter Thomsen tilbyder vi et stort udvalg af alt fra lækre sandwich til hurtige håndmadder og luksussmørrebrød. Vores pålæg er hjemmelavet og altid lavet af gode friske råvarer.

Vores slagterbutik er beliggende i Slagelse, men vi laver gerne lækkert smørrebrød til dig, uanset om du kommer fra Sorø, Korsør eller omegn.

Stort udvalg af smørrebrød og sandwich

Hos os finder du altid et stort udvalg af smørrebrød og sandwich, samt et fuldt sortiment af mørt og friskskåret kød. Vores hjemmelavede produkter består udelukkende af friske råvarer. Vi pumper naturligvis ikke vores hamburgerryg, bacon og skinker med vand. Dermed kan du være sikker på, at du får luksus-smørrebrød og sandwich i god kvalitet

Vi kan byde på sandwich og smørrebrød med friskskåret kød såsom:

  • Kylling
  • Kalkun
  • Oksekød
  • Kalvekød
  • Svinekød
  • Ungkvæg

Du kan også se vores udvalg af smørrebrød m.m. her

Har du specifikke ønsker til noget, så kan vi selvfølgelig også være behjælpelige her. Vi kan hjælpe med mad til festmiddage, receptioner og andre arrangementer, samt frokost til dig selv og aftensmad. Vi bringer ud for 85 kroner.

Ring gerne for at bestille maden på forhånd

Er du interesseret i højtbelagt smørrebrød eller en lækker sandwich, så kom ind forbi vores forretning i dag og lav en bestilling eller hør mere om hvad vi kan tilbyde.

Du kan også ringe til os på telefon 58 52 03 51, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil bestille på forhånd. Du kan endvidere skrive til os på e-mail slagter.thomsen@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Dét siger vores kunder

Efter at have fået mad fra en anden leverandør, hvor meget ikke var som aftalt, ville vi prøve Slagter Thomsens mad til vores datters fest. Vi sammensatte en buffet udfra menukortet og tilføjede lidt ekstra, som ikke stod på Slagter Thomsens menukort. Alt kunne leveres, og jeg må sige, at alt var umådeligt lækkert - alt fungerede perfekt fra købsoplevelsen, hvor vores bestilling blev gennemgået til leveringen af maden.
Vi bestiller helt sikkert fra Slagter Thomsen til den næste fest - tak for lækker mad og rigtig god service.


Tina M.​

Vi fik igår den 21/1-23 smørrebrød til barnedåb, kæmpe ros for virkelig lækkert smørrebrød, vi havde bestilt 150 stk og det passede perfekt, lækkert udvalg og gæsterne roste det til skyerne, vi vil til enhver tid anbefale jeres smørrebrød 😊
Tak for virkelig lækkert mad og virkelig god betjening 👍🏻😊


Katja M.

Vi var så heldige, at opleve Slagter Thomsens nytårsmenu, det var en formidabel menu. Den var utrolig velsmagende og lækker, og portionernes størrelse var rigelige, selv om det var gourmet.
Der medfulgte en udførlig instruks, så det var let for enhver at fuldføre tilberedningen. Helt igennem en mageløs oplevelse, hvis kvalitet i den grad kan anbefales.


Nikolaj S.

Tak for de fantastiske tartarmadder. De var lige efter bogen med blandt andet skrabet (ikke hakket) kød, mandolinskåret rødløg etc.
Det er absolut ikke sidste gang vi får smørrebrød fra jer.
Lone


Lone S.

Jeg har aldrig mødt så hjælpsomme mennesker, der så tydeligt lægger hjerte og sjæl i det de laver. De er behjælpelige med alt uanset, hvor underligt et projekt man er gået i gang med og har brug for hjælp eller vejledning til. De giver sig tid til at betjene dig og står ikke bare og kikker hen over din skulder for at vinke næste kunde frem. Dette er en slagterbutik som man kendte til i gamle dage og det er stedet jeg handler når jeg virkelig vil lave noget lækkert og ud over det sædvanelige.


SuperPrehn

Se flere anmeldelser​

Firma

Slagter Thomsen

Bredegade 1, 4200 Slagelse 

​CVR: 28001142

Kontakt info

smiley

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 65 anmeldelser på Facebook