Arrangementer

Slagter Thomsen sætter en ære i et vellykket arrangement. For os er det vigtigt at levere rigeligt med mad, da vi mener, at bekymringen om, om maden nu slår til, er en bekymring, man som vært ikke skal have. Du skal blot invitere dine gæster og derefter sørge for at opvarte dem med dit selskab. Maden sørger vi for.

Alle vore priser er pr. kuvert og inklusiv moms. Anretningerne leveres med eller uden brød, smør og fedt. Alt efter dine ønsker. Vores minimums bestillingskrav er for kr. 500,00.
Vi anbefaler at hente maden eller få den bragt i god tid, da vi har erfaring med, at noget ofte dukker op i sidste øjeblik, eller at trafikken driller.

Slagter Thomsen leverer maden i thermokasser, så den ønskede temperatur holdes konstant fra afhentning / levering til servering.

Eventuelle ændringer til arrangementet skal meddeles os senest to hverdage før levering. Udlånte fade og thermokasser skal returneres rengjorte hurtigst muligt og senest tre arbejdsdage efter brug.

Betaling kan ske ved bestilling i forretningen eller senest ved levering.

Ring og hør mere om forskellige muligheder og priser eller få tilsendt vores brochure.

Dét siger vores kunder

Efter at have fået mad fra en anden leverandør, hvor meget ikke var som aftalt, ville vi prøve Slagter Thomsens mad til vores datters fest. Vi sammensatte en buffet udfra menukortet og tilføjede lidt ekstra, som ikke stod på Slagter Thomsens menukort. Alt kunne leveres, og jeg må sige, at alt var umådeligt lækkert - alt fungerede perfekt fra købsoplevelsen, hvor vores bestilling blev gennemgået til leveringen af maden.
Vi bestiller helt sikkert fra Slagter Thomsen til den næste fest - tak for lækker mad og rigtig god service.


Tina M.​

Vi fik igår den 21/1-23 smørrebrød til barnedåb, kæmpe ros for virkelig lækkert smørrebrød, vi havde bestilt 150 stk og det passede perfekt, lækkert udvalg og gæsterne roste det til skyerne, vi vil til enhver tid anbefale jeres smørrebrød 😊
Tak for virkelig lækkert mad og virkelig god betjening 👍🏻😊


Katja M.

Vi var så heldige, at opleve Slagter Thomsens nytårsmenu, det var en formidabel menu. Den var utrolig velsmagende og lækker, og portionernes størrelse var rigelige, selv om det var gourmet.
Der medfulgte en udførlig instruks, så det var let for enhver at fuldføre tilberedningen. Helt igennem en mageløs oplevelse, hvis kvalitet i den grad kan anbefales.


Nikolaj S.

Tak for de fantastiske tartarmadder. De var lige efter bogen med blandt andet skrabet (ikke hakket) kød, mandolinskåret rødløg etc.
Det er absolut ikke sidste gang vi får smørrebrød fra jer.
Lone


Lone S.

Jeg har aldrig mødt så hjælpsomme mennesker, der så tydeligt lægger hjerte og sjæl i det de laver. De er behjælpelige med alt uanset, hvor underligt et projekt man er gået i gang med og har brug for hjælp eller vejledning til. De giver sig tid til at betjene dig og står ikke bare og kikker hen over din skulder for at vinke næste kunde frem. Dette er en slagterbutik som man kendte til i gamle dage og det er stedet jeg handler når jeg virkelig vil lave noget lækkert og ud over det sædvanelige.


SuperPrehn

Se flere anmeldelser​

Firma

Slagter Thomsen

Bredegade 1, 4200 Slagelse 

​CVR: 28001142

Kontakt info

smiley

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 65 anmeldelser på Facebook