Helstegt pattegris til fest og andre arrangementer

Skal du bruge en helstegt pattegris til fest? Hos Sla​gter Thomsen i Slagelse byder vi på helstegt pattegris til fest. Du kan hente pattegrisen, hvis I selv vil grille, eller du kan også få en slagter med ud. Vi laver gerne stegt pattegris i Slagelseområdet samt i andre byer såsom Sorø og Korsør med videre.

Grill selv grisen eller få en slagter med til festen

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, når du bestiller en helstegt pattegris. Vores leverandører er valgt med omhu. Derfor kender de vores krav til kvalitet og dyreetik. Det betyder, at du kan være sikker på, at grisen er frisk, når I skærer i den.​

​Vi kan levere helstegt pattegris til fest og andre arrangementer såsom

  • Havefest
  • Gadefest
  • Reception
  • Fødselsdag
  • Konfirmation
  • Og meget andet

Du kan selv hente og grille, eller du kan få en slagter med ud. Vi kan for eksempel levere og skære ud. Vores priser starter ved 2.450 kroner. Prisen er eksklusive kul, men inklusive grill.

Kontakt os for at høre mere om helstegt pattegris

Vil du høre mere om helstegt pattegris? Vi giver gerne en god pris på stegt pattegris til festen.

Du kan besøge os i slagterbutikken, eller du kan ringe til os på telefon:
58 52 03 51. Du kan også skrive til os på e-mail: slagter.thomsen@gmail.com.​​​

Dét siger vores kunder

Efter at have fået mad fra en anden leverandør, hvor meget ikke var som aftalt, ville vi prøve Slagter Thomsens mad til vores datters fest. Vi sammensatte en buffet udfra menukortet og tilføjede lidt ekstra, som ikke stod på Slagter Thomsens menukort. Alt kunne leveres, og jeg må sige, at alt var umådeligt lækkert - alt fungerede perfekt fra købsoplevelsen, hvor vores bestilling blev gennemgået til leveringen af maden.
Vi bestiller helt sikkert fra Slagter Thomsen til den næste fest - tak for lækker mad og rigtig god service.


Tina M.​

Vi fik igår den 21/1-23 smørrebrød til barnedåb, kæmpe ros for virkelig lækkert smørrebrød, vi havde bestilt 150 stk og det passede perfekt, lækkert udvalg og gæsterne roste det til skyerne, vi vil til enhver tid anbefale jeres smørrebrød 😊
Tak for virkelig lækkert mad og virkelig god betjening 👍🏻😊


Katja M.

Vi var så heldige, at opleve Slagter Thomsens nytårsmenu, det var en formidabel menu. Den var utrolig velsmagende og lækker, og portionernes størrelse var rigelige, selv om det var gourmet.
Der medfulgte en udførlig instruks, så det var let for enhver at fuldføre tilberedningen. Helt igennem en mageløs oplevelse, hvis kvalitet i den grad kan anbefales.


Nikolaj S.

Tak for de fantastiske tartarmadder. De var lige efter bogen med blandt andet skrabet (ikke hakket) kød, mandolinskåret rødløg etc.
Det er absolut ikke sidste gang vi får smørrebrød fra jer.
Lone


Lone S.

Jeg har aldrig mødt så hjælpsomme mennesker, der så tydeligt lægger hjerte og sjæl i det de laver. De er behjælpelige med alt uanset, hvor underligt et projekt man er gået i gang med og har brug for hjælp eller vejledning til. De giver sig tid til at betjene dig og står ikke bare og kikker hen over din skulder for at vinke næste kunde frem. Dette er en slagterbutik som man kendte til i gamle dage og det er stedet jeg handler når jeg virkelig vil lave noget lækkert og ud over det sædvanelige.


SuperPrehn

Se flere anmeldelser​

Firma

Slagter Thomsen

Bredegade 1, 4200 Slagelse 

​CVR: 28001142

Kontakt info

smiley

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 65 anmeldelser på Facebook