​MAD UD AF HUSET TIL ENHVER BEGIVENHED

​Har du brug for mad ud af huset til en fest eller et andet arrangement? Hos Slagter Thomsen tilbyder vi lækker mad ud af huset, i høj kvalitet, til enhver begivenhed. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, når vi skal levere mad ud af huset, hvorfor alle vores leverandører er valgt med omhu. De kender vores krav om høj kvalitet og dyreetik. Derfor kan du være sikker på, at maden altid er frisk.

Vi står altid klar til at hjælpe med catering i Slagelse, Sorø og Korsør, samt de omkringliggende områder.

Vi sørger for, at du får en fantastisk madoplevelse

Når du vælger os til at stå for catering, kan du være sikker på, at du får mad af den højeste kvalitet. Vi sammensætter en menu af lækre råvarer, som både smager fantastisk, men som også ser indbydende og eksklusivt ud.

Vi tilbyder bl.a. catering til følgende arrangementer:

  • ​Fest
  • Møde
  • Barnedåb
  • Jubilæum
  • Reception
  • Fødselsdag
  • Andre arrangementer, der skal bruge mad udefra

Du kan selv hende maden i vores slagterbutik, men vi bringer også gerne mad ud af huset mod et mindre gebyr. Dermed får du mere tid til at pynte op og gøre klar til gæsternes ankomst.​

Hør mere om mad ud af huset

Skal vi stå for mad ud af huset til dit næste arrangement eller har du spørgsmål, så er du naturligvis meget velkommen til at kigge forbi vores slagterbutik. Vi står altid klar til at hjælpe.

Du kan også ringe til os på telefon 58 52 03 51 for at drøfte dine ønsker og behov. Ellers kan du skrive en e-mail til slagter.thomsen@gmail.com. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!​

Dét siger vores kunder

Efter at have fået mad fra en anden leverandør, hvor meget ikke var som aftalt, ville vi prøve Slagter Thomsens mad til vores datters fest. Vi sammensatte en buffet udfra menukortet og tilføjede lidt ekstra, som ikke stod på Slagter Thomsens menukort. Alt kunne leveres, og jeg må sige, at alt var umådeligt lækkert - alt fungerede perfekt fra købsoplevelsen, hvor vores bestilling blev gennemgået til leveringen af maden.
Vi bestiller helt sikkert fra Slagter Thomsen til den næste fest - tak for lækker mad og rigtig god service.


Tina M.​

Vi fik igår den 21/1-23 smørrebrød til barnedåb, kæmpe ros for virkelig lækkert smørrebrød, vi havde bestilt 150 stk og det passede perfekt, lækkert udvalg og gæsterne roste det til skyerne, vi vil til enhver tid anbefale jeres smørrebrød 😊
Tak for virkelig lækkert mad og virkelig god betjening 👍🏻😊


Katja M.

Vi var så heldige, at opleve Slagter Thomsens nytårsmenu, det var en formidabel menu. Den var utrolig velsmagende og lækker, og portionernes størrelse var rigelige, selv om det var gourmet.
Der medfulgte en udførlig instruks, så det var let for enhver at fuldføre tilberedningen. Helt igennem en mageløs oplevelse, hvis kvalitet i den grad kan anbefales.


Nikolaj S.

Tak for de fantastiske tartarmadder. De var lige efter bogen med blandt andet skrabet (ikke hakket) kød, mandolinskåret rødløg etc.
Det er absolut ikke sidste gang vi får smørrebrød fra jer.
Lone


Lone S.

Jeg har aldrig mødt så hjælpsomme mennesker, der så tydeligt lægger hjerte og sjæl i det de laver. De er behjælpelige med alt uanset, hvor underligt et projekt man er gået i gang med og har brug for hjælp eller vejledning til. De giver sig tid til at betjene dig og står ikke bare og kikker hen over din skulder for at vinke næste kunde frem. Dette er en slagterbutik som man kendte til i gamle dage og det er stedet jeg handler når jeg virkelig vil lave noget lækkert og ud over det sædvanelige.


SuperPrehn

Se flere anmeldelser​

Firma

Slagter Thomsen

Bredegade 1, 4200 Slagelse 

​CVR: 28001142

Kontakt info

smiley

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 65 anmeldelser på Facebook