Catering til fest og andet mad ud af huset

​Har du brug for mad ud af huset til en fest eller et andet arrangement? Hos Slagter Thomsen i Slagelse tilbyder vi catering i form af mad til fest. Vi tilbyder primært mad til arrangement for kunder i områderne nær Slagelse, Sorø og Korsør.

Vi leverer mad ud af huset til ethvert arrangement

Vi har stor ekspertise i at sammensætte lidt godt og arrangere maden, så det ser indbydende og eksklusivt ud. Du kan selv hende maden i slagterbutikken, men vi bringer også gerne mad ud af huset mod et mindre gebyr. Dermed får du mere tid til at pynte op og gøre klar til gæsternes ankomst.

Vi tilbyder bl.a. catering til følgende arrangementer:

  • Fest
  • Møde
  • Barnedåb
  • Jubilæum
  • Reception
  • Fødselsdag
  • Mange andre arrangementer, der skal bruge mad udefra

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, når vi skal levere mad ud af huset, hvorfor alle vores leverandører er valgt med omhu. De kender vores krav om høj kvalitet og dyreetik. Derfor kan du være sikker på, at maden altid er frisk. Dertil kommer, at vores medarbejdere er veluddannede fagfolk.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for catering

Du er naturligvis velkommen til at kigge forbi slagterbutikken i Slagelse, hvis du ønsker at høre nærmere. Du kan hente vores brochure over catering eller du kan lægge en bestilling på mad ud af huset.

Du kan også ringe til os på telefon: 58 52 03 51 for at drøfte dine ønsker og behov. Ellers kan du skrive en e-mail til: slagter.thomsen@gmail.com. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Firma

Slagter Thomsen

Bredegade 1, 4200 Slagelse 

​CVR: 28001142

Kontakt info

smiley

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 65 anmeldelser på Facebook