​MAD UD AF HUSET TIL ENHVER BEGIVENHED

​Har du brug for mad ud af huset til en fest eller et andet arrangement? Hos Slagter Thomsen tilbyder vi lækker mad ud af huset, i høj kvalitet, til enhver begivenhed. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, når vi skal levere mad ud af huset, hvorfor alle vores leverandører er valgt med omhu. De kender vores krav om høj kvalitet og dyreetik. Derfor kan du være sikker på, at maden altid er frisk.

Vi står altid klar til at hjælpe med catering i Slagelse, Sorø og Korsør, samt de omkringliggende områder.

Vi sørger for, at du får en fantastisk madoplevelse

Når du vælger os til at stå for catering, kan du være sikker på, at du får mad af den højeste kvalitet. Vi sammensætter en menu af lækre råvarer, som både smager fantastisk, men som også ser indbydende og eksklusivt ud.

Vi tilbyder bl.a. catering til følgende arrangementer:

  • ​Fest
  • Møde
  • Barnedåb
  • Jubilæum
  • Reception
  • Fødselsdag
  • Andre arrangementer, der skal bruge mad udefra

Du kan selv hende maden i vores slagterbutik, men vi bringer også gerne mad ud af huset mod et mindre gebyr. Dermed får du mere tid til at pynte op og gøre klar til gæsternes ankomst.

Hør mere om mad ud af huset

Skal vi stå for mad ud af huset til dit næste arrangement eller har du spørgsmål, så er du naturligvis meget velkommen til at kigge forbi vores slagterbutik. Vi står altid klar til at hjælpe.

Du kan også ringe til os på telefon 58 52 03 51 for at drøfte dine ønsker og behov. Ellers kan du skrive en e-mail til slagter.thomsen@gmail.com. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!​


Der er en mindre fejl i vores PDF, det beklager vi.

I festmenu 1 er der også sprængt marineret svinefilet.

Firma

Slagter Thomsen

Bredegade 1, 4200 Slagelse 

​CVR: 28001142

Kontakt info

smiley

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 65 anmeldelser på Facebook